Amazon  Quiz Time 18 october 8AM to 12PM


The Amazon Quiz will be live from 8AM to 12PM in between that time you have to answer 5 questions

 

We have answered all questions below for the Amazon Quiz 18 October 2018. And we answer the questions of every amazon quiz on this blog. If you want to win the Amazon Quiz, visit this website daily And find answer the question of every quiz. So let’s look a answers of the Quiz  18 October 2018

 

How to Play Amazon  Quiz Time 18 october 8AM to 12PM

  • Sign in to amazon app
  • In Amazon Quiz Time 18 october  You have to answer 5 Questions
  • Answer all the Questions Correctly to enter the Lucky draw

 

Answers of Amazon Quiz Time 18 october 8AM to 12PM 

questions1)

ans:

questions2)

ans: 

questions3)

ans:

questions4)

ans:

questions5)

ans:

( Amazon Festive Riddles Quiz-Win Free 6 Month Shopping ) Answers of Amazon Quiz Time 17 october 8AM to 12PM

Q1) Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer – A Match Stick

Q2) Round and round, never off the ground. What am I?

Answer – chakri/ chakra / zamin chakkar

Q3)  I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer – A joke 

Q4)  I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I? 

Answer –  Rocket Fire Cracker

Q5)  Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer – Flower Pot 

 

Answers of Amazon Quiz Time 16 october 8AM to 12PM

 

Q1) how many total squares does a chessboard have ? 

Answer –  204 

Q2) podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ? 

Answer –  FEET 

Q3) wich indian state is also know as the land of rising sun’ beacause it gets the first sunrise in the country 

Answer –  Arunachal pradesh

Q4) who is also called the birdman of india ? 

Answer –  DR.  salim ALI 

Q5) he adapted a lecture at the university of dhaka on the theaory of radiation sent it to albert einstein who translated it german, and had it published in zeitschrift fur physik” rabhindranath tagore dedicate his only book on science, visva-parichay’ to him. who is he? 

Answer –  satyendra nath bose 

 

Answers of Amazon JBL Pulse 3 Quiz 29th September

Q1) Which element is named after the seventh planet from the sun?

Answer- uranium

Q2) Which language is the word ‘coffee’ derived from?

Answer- Arabic

Q3) Which of the following is a unit to measure time?

Answer- Megaannum

Q4) What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?

Answer- Sagittarius A

Q5) After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?

Answer- Luka modrik

 

 

 

 

 

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 18 october 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) (“Contest Period”) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple iPhone X (hereinafter referred to as “Prize(s)”)

Leave a Reply