Amazon JBL Quiz 29th September | Answer and Win JBL Pulse 3


Amazon JBL Quiz 29th September | Answer and Win JBL Pulse 3


Here we have today’s quiz which is JBL Pulse 3 Quiz, in which you can play and win JBL Pulse 3

The Amazon Quiz will be live from 8AM to 12PM in between that time you have to answer 5 questions.

How to Play Amazon JBL Quiz 8AM to 12PM

  • Sign in to amazon app
  • In Amazon JBL Pulse 3 Quiz Time , You have to answer 5 Questions
  • Answer all the Questions Correctly to enter the Lucky draw

Answers of Amazon JBL Pulse 3 Quiz 29th September 8AM to 12PM

Q1) Which element is named after the seventh planet from the sun?

Answer- uranium

Q2) Which language is the word ‘coffee’ derived from?

Answer- Arabic

Q3) Which of the following is a unit to measure time?

Answer- Megaannum

Q4) What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?

Answer- Sagittarius A

Q5) After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?

Answer- Luka modrik


Amazon Quiz 28th September

Amazon Quiz Time 28th September 8AM to 12PM | Answer and Win Rs. 5,000

Q1) Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?

Answer – Leaning Tower of Ibiza

Q2) Which of these is the fastest animal?

Answer – Peregrine Falcon

Q3) Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?

Answer – Mawsynram, Meghalaya

Q4) What tea is named after a British prime minister?

Answer – Earl Grey

Q5) On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed ____ years orbiting around the red planet.

Answer – 4


Answers of Amazon Quiz Time 27th September 8AM to 12PM

Amazon Quiz Time 27th September 8AM to 12PM | Answer and Win Rs. 10,000

Amazon Quiz Time 27th September 8AM to 12PM | Answer and Win Rs. 5,000

Q1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer- Nagaland



Q2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer- Mars



Q3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer- Ganymede

Q4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer- Aurora borealis



Q5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer- Amelia Earhart

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

This Contest will commence on 27th September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) (“Contest Period”) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple iPhone X (hereinafter referred to as “Prize(s)”)

Leave a Reply